Best Western Hotel Hansa

Att göra i Trelleborg!

            Trelleborgen

Uppfördes år 980, då Harald Blåtand var kung i Danmark och Skåne. Vikingaborgen eller Trelleborgen som den egentligen heter ligger i centrala Trelleborg. Det är efter den som Trelleborg fått sitt namn. På området finns även ett museum där man kan läsa på lite om Trelleborgen.

        Sjöfartsmuseum

Sveriges sydligaste sjöfartsmuseum visar sjöfartens historia inom Trelleborgs storkommun förr och nu.
     Trelleborgs museum

Välkommen till Trelleborgs Museum – mitt i Trelleborgs centrum. Här visas både Söderslätts och stadens historia och olika tillfälliga utställningar, varav mycket konst och konsthantverk.


           Hallongården

En mysig gård som säljer självplock av hallon, vinbär m.m, har ett mysigt café, där finns ankor, getter, katter, kycklingar att se på/klappa. Ligger i Håslöv, man kör ut på motorvägen och svänger av på den andra avfarten, där är skyltat efter det.


              Smygehuk

Sveriges sydligaste udde – Ät en god glass eller varför inte lite ”äggakaga”. Ute i Smygehuk kan man njuta av vädret, äta en god räkmacka på rökeriets uteservering, titta på konst i Köpmansmagasinet eller varför inte ha en picknick i solen.


          Slättarps Gård 

Detta är en mysig gård ute i Skegrie (strax utanför Trelleborg, första avfarten på motorvägen). Här kan man shoppa, både kläder och inredningsprylar, och sitta i solen och njuta av sin lunch/ sitta inne och njuta av den snygga inredningen samtidigt som man dricker ett glas
vin.  


             Bowlinghall

Välkommen till Bowlinghallen. Här kan du bowla och ha kul med hela familjen. Eller varför inte ta med dig arbetskamraterna hit.

               Badhuset

Bad i alla olika former är för det mesta riktigt roliga aktiviteter för
barn och hela familjen.

                  CrossFit

CrossFit är ett styrke och konditions program som syftar till att hjälpa människor att få en bred och allmän kondition.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.