Best Western Hotel Hansa

En bra start på dagen kräver en bra och ordentlig frukost - Det tycker vi på Hotel Hansa. 

Vi erbjuder en stor, varierad och trevlig frukostbuffé till alla våra gäster samt folk utifrån. Buffén består av ett brett sortiment! Alla våra produkter är laktosfria.

Frukosten serveras:
Måndag – fredag  06.30 – 09.00
Lördag – söndag och helgdag 07.30 – 10.00

 Om ni har frågor eller speciella önskemål såsom allergier eller liknande är ni mer än välkomna att kontakta oss på mejl eller telefon. Om ni är ett sällskap eller om du vill äta frukost på hos oss är ni mer än välkomna. Ring gärna senast dagen innan och meddela oss. Vuxna/ungdomar  äter för 149:-/person (från 11år).

Kryddigt bröd

Detta bröd är så otroligt gott! Det är ett grovt bröd med en söt smak. Lika gott att endast ha smör på som att ha ost, skinka, krasse eller tomat på. Ett måste att testa när man äter vår frukost! Klicka här för recept

Bärkompott

Ibland kan filen eller yoghurten kännas tråkig men man vill inte fylla upp med en massa socker eller kanel. Då är detta ett perfekt recept! Hallon, blåbär, björnbär och bara lite syltsocker tillför en hel del och blir en gudomligt god yoghurt när man rör ner det. Klicka här för recept

Strö till fil

Här kommer ytterligare ett tips till vad man kan strö på filen eller yoghurten. Vi erbjuder vi endast naturell yoghurt på hotellet, då passar olika av våra komponenter perfekt till, så som detta: En egyptisk kryddblandning. Klicka här för recept

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.