Best Western Hotel Hansa

"Hunden är en del av familjen" - Det tycker iallafall vi här på Best Western Hotel Hansa. Det är därför det är en självklarhet för oss att våra fyrbenta vänner får bo på hotellet.

Vi välkomnar våra vänner genom ett litet "välkomst-kit" som står på rummet vid ankomst samt utlåning av hundskål. Tillägg för hundrum är 250 kr per vistelse.

Hundbadplats 

Vid fint väder vill man ut och njuta av solen, springa av sig sin energi - och det gäller även för våra fyrbenta vänner. så därför rekommenderar vi, på Best Western Hotel Hansa, Trelleborgs hundbadplats. i länken nedanför finner ni lite mer information samt utpekat på karta vart badplatsen finns. Från hotellet tar det ca 15-20 minuter att gå och med bil ca 6-8 minuter.

Promenad - med hunden

Att människans bästa vän måste ut och rastas är inget nytt, och vi här på hotellet har en rad med tips till er, vilken runda som är bäst, var hunden kan få springa av sig osv. Exempelvis så har Trelleborg en hundrastgård inte långt från hotellet där man kan släppa hunden fri och springa runt lite. Mer information finns i receptionen.

Resetips - att resa med hund

Nedan så har Best Western samlat ihop en massa tips för er som ska ut och resa med hund. Klicka på länken och läs mer!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.