Best Western Hotel Hansa

Konferens

Planerar du ett styrelsemöte eller en konferens med säljgruppen? Våra möteslokaler är modernt utrustade och rymmer upp till 30 personer i teatersittning. Vi hjälper er gärna att anordna heldagar som kortare lunchmöten med mat, dryck och logi anpassade efter era önskemål.


Heldagskonferens med en ljuvlig start med vår härliga frukost!

 Vad är bättre än att starta dagen med vår goda frukost?
 Denna får ni avnjuta innan ni påbörjar en dag av konfererande hos oss. Ni får starta dagen med frukost och sedan får ni tillgång till en av våra fina konferenslokaler som är utrustade med allt ni kan tänkas behövas. När ni sedan börjar känna att magarna kurrar får ni besöka restaurangen intill hotellet för att äta lunch. Eftermiddagsfika bjuder vi också på! Det enda ni behöver göra är att boka och ge era önskemål sedan fixar vi resten!
 Allergier? Ingen fara! Hela frukostbuffén är laktosfri samt att vi anpassar allt ni önskar efter era behov. 
Vänligen kontakta oss för prisuppgifter. Kvällskonferens / Event

Söker ni den bästa lokalen för ett spännande event? Vi på Hotel Hansa har två fina lokaler till förfogande. Passar utmärkt till konferensen men även till diverse event. Just nu kan ni boka en helkväll hos oss med lokal och en 3-rättersmiddag som avnjuts i restaurangen precis intill hotellet. Önskar ni specifika teman för kvällen? Meddela oss era önskemål och vi ska göra allt för att tillgodose dem. Vi fixar allt!

Vänligen kontakta oss för prisuppgifter.

Modern teknik

I lokalen finns projektor, whiteboard och WiFi. I anslutning till lokalen bjuder vi alltid på vatten, frukt & nötter!

Kontakta oss för mer information. Ring 0410-485 00 eller maila till info@hotelhansa.com

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.