Best Western Hotel Hansa

Våra rum

Vi har 42 rum som innefattar enkel- och dubbelrum såväl som större familjerum. Samtliga rum är smakfullt inredda med kompletta badrum med toalett och dusch samt lyxiga sängar av märket Bed Factory Sweden - för bästa möjliga sovkomfort.

Varje rum innehåller följande:
- Garderob
- Hårfön 
- Kaffe/the-kokare 
- Led-tv med svenska samt utländska kanaler
- Minibar 
- Skrivbord
- Strykjärn och strykbräda
- WiFi 1000/1000 Mbit/s

Standardrum 

Bra enkelrum, med tv, telefon, skrivbord, strykjärn, mörkläggningsgardin.

Rummet är praktiskt, här finns garderob, skrivbord med bra arbetsyta.

Dubbel Standard

I våra dubbelrum har vi möblerat med en skön Bed Factory säng, bäddad med sköna täcken och kuddar. Rummen passar inte för att möbleras med extra säng, men en spjälsäng får bra plats.

I rummet finns också fåtölj, soffbord, skrivbord med bra arbetsyta, garderob & väskbänk. Rummet har helkaklat badrum med dusch och det finns också strykjärn på rummet.

Dubbel Superior

I dessa rum har vi möblerat två stycken 90 sängar bredvid varandra som utgör en större dubbelsäng på 180 x 200 cm. I det här rummet får det plats en extra säng.

 I rummet finns fåtölj, soffbord, skrivbord med bra arbetsyta, garderob & väskbänk. Rummet har kaklat badrum med dusch. Strykjärn & tekokare finns också på rummet.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.